Friday, October 21, 2011

Kuasa GuaBlog.com Dan SpeedBacklink !!

Assalamualaikum wbt.. 

Harap maaf sgt-sgt, ni bukan nak menayang.Ni nak buktikan keberkesanan www.guablog.com dan speedbacklink.blogspot.com dalam mempromosikan entry-entry kita.Even website ni lebih kurang je dgn apesal.com n gengcyber.com , tapi hasilnya berbeza.Aku dah tak payah update entry tiap-tiap hari, cukup dengan 2 entry seminggu.Tapi hasilnya dah macam ni:

Ni Analisis Minggu Lepas 





Yang 12 Oktober ke atas tu , aku dah mula guna guablog.com


Ni Analisis Minggu Ini 



Korang tengok la , dari purata 100++ UV je sehari, sekarang dah 800++ UV sehari, sangat menguntungkan.

Tengok la berapa banyak backlink yg aku dapat dari speedbacklink.blogspot.com tu, 

7687 

dalam seminggu !!!


So, aku cuma nak cakap, aku tak dapat apa-apa untung pun dari mempromosikan website-website ni, cuma nak korang pun dapat sama-sama meningkatkan kualiti dan pencapaian blog masing-masing.Semoga berjaya !!



Sekian, May Peace be Upon You !! Assalamualaikum :D

7 comments:

peep said...

yup ak punye pon naik hile mndadak.. thanks paan

SyazwanSarawak said...

aku baru ingat nak pasang. tak jadi la.
iframe berat gila. 5 site terus =.=

Ibnu Khairuddin said...

jap. camne nk updet entri dlm tu. sbb try ari tu.. dia nk link entri ok la.. pastu gmbr tu nk amek dr mane?

Atiqah Wadiah said...

dh try yg guablog.com..alhamdulillah..trafik naik jgk :)

LIYANA MASTURA said...

wowwww,gilaa laahh. trafik naik gila2 kot.nak try jugak la:)thanks for the info!

aimaniman said...

Oooo akak nak coba ae...tq info

aidifaizi said...

camna nak guna backlink tu?

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !