Monday, May 9, 2011

Tips Boost Trafik Blog (GUARANTEED) !!!

IKLAN !!!! Aku nak minta Jasa baik korang untuk VOTE header blog aku ni dalam Contest WWWOW Digi Award neh..Please la vote ye..klik ikon di atas entry neh..Assalamualaikum semua...

Wow kali ni guwa nak kongsi dengan korang cara nak boost trafik sehingga beriban-riban...kejap !! Cara ini tidak menipu..cuma ianya akan mempromosikan blog kita secara berganda-ganda..Ianya macam konsep MLM jugak la..masalahnya MLM perlukan duit,.manakala ini adalah FREE OF CHARGE !!

Korang cuma perlu daftar kat website berkenaan,ikut arahan yg diberikan,masukkan maklumat korang dan blog korang,pastu siap...korang boleh lawati website ni untuk mengetahui bagaimana ianya berfungsi..Dan aku nak beritahu korang,cara ini MEMANG BERKESAN !!!

BAGAIMANA NAK DAFTAR ????

Ikut Step Di Bawah :-


2) Korang baca la dulu kat atas tu pengenalan kepada kaedah ni..xnak baca pun xpe..proceed ke bahagian bawah terus..

3) Korang akan nampak "Sign-Up Instruction" ... ok kat bawah tu ada beberapa link yg dia akan letak..korang hanya perlu klik setiap link tu..

4) Di setiap link yg terbuka,ada code kat bahagian atas tu..copy dan masukkan dalam kotak-kotak yg disediakan..alah korang tau la nak buat macam mana nanti..Jangan lupa klik sponsor ad kat atas tu jugak..kena ambil n copy code dia jugak..

5) Masukkan maklumat diri korang dan sign up !

6) Buka email korang,dia akan bagi korang punyer Unique ID,pastu link untuk ke website korang pulak supaya korang boleh promote kat orang lain jugak..

7) Dalam masa beberapa hari korang boleh merasai kenaikan yg mendadak pada trafik blog korang kerana website anda telah dipromosikan dengan meluas..

SEBARKAN KEPADA ORANG LAIN JUGA !!!

SELAMAT MENCUBA !!

Assalamualaikum//