Tuesday, April 5, 2011

Yuyu Zulaikha - Ferrero Random Giveaway


assalamualaikum semua..ni entry kedua menggunakan DOTCOM ye..hehehe..sengal..

ok kali ni aku join satu contest kecik anjuran CIk YUYU ZULAIKHA yg pemes memes ni..aku dah lama dah jadi pembaca setia blog cik yuyu ni..tapi xkan nak guna alasan tu nak menang kot..ada dua sebab aku xleh guna alasan tu...iaitu..:

Excelli mata aku terkebil2 jugak baca entry dia tadi,aku ingatkan Ferrari Random Giveaway..haha..amoih kaya terlebih lak yuyu siap nak bagi keta Ferrari free je..haha..rupa2nya ferrero...ala.. ferrero rocher la..coklat bentuk macam bola yg amat sedap malah amat cemerlang jugak harganya..dia siap nak bagi Ferrero Collection lagi..haa..mahal tu..so aku pun nak..

1)Selain aku,dia ada beribu2 juta pembaca setia dah..haha..
2)Dia buat ni secara random guna www.random.org ..haha..so pyah nak rasuah2..

Blog cik yuyu ni simple je..yg menarik minat org ramai ke blog dia tu,aku rasa semua orang setuju,iaitu kerana entry bliau yg sangat2 santai..bahasa yg lawak sambil sedap dibaca bersama keropok lekor yg beliau dapat free tadi..hehe..

So sapa yg nak join juga,leh klik sini untuk ke blog beliau dan sila buat macam ape yg beliau suruh..gua mau chow dulu..hehe..

wasalam

6 comments:

Hanny Quinn said...

Hey, Nice Blog...Feel Free To Visit Mine (^_^) http://hannyquinn.blogspot.com/

leyzajamil said...

all the best bro! dpt ferrero tu nanti bagi la sebijik kat kite..

leh bagi email add tak, ada sdikit hal nak cakap la..(suspen tak??)

solo molo said...

pok amai amai...
belalang kupu-kupu...
join giveaway yuyu...
mana tahu menang ferrero satu...


sape nak menang ipad 2 ???
klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

dakkos said...

pakat2 dok offer hadiah plak kat blog, kalau menang tahniah laa ... tunggu ko plak nk offer hadia pa plak ...

Zaidah said...

good luck yer....

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

hahaha...aku saje je join..dah orng nak bagi free..untung2 dapat kan..heh..

kepade yg mintak email tu,ni dia email saya..

farhan_sc92@yahoo.com

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !