Thursday, April 7, 2011

Stalker Berbahaya Bagi Seorang Blogger



assalamualaikum bloggerean semua...fuh istilah baru ni..catit2..

Korang sume ni blogger kan ??? sape blogger angkat tangan macam saye (macam Usop Wilcha) ..hehe..yg bukan sila jgn angkat tangan atau korang akan dihidangkan sebagai sup tulang malam ni memandangkan aku tengah lapar akibat joging yg hanya 5km ptg tadi...haha..

So sebagai seorang blogger,sure la korang nak ramai readers kan ?? Sape yg xnak tu baik p check otak kat wad sakit jiwa...Sebab kalau ada blog tapi xnak orang baca,baik x payah buat..beli je diari pastu tulis la sampai putus jari pun,xde org nak bace punye..haha.

Macam aku,aku nak sgt blog n entry2 aku ni dibaca oleh semua lapisan masyarakat tidak kira tua atau muda...,yg masih hidup,yg baru lahir,yg tengah siram pokok bunga,yg tengah bawak moto tayar 1,mahupun yg tengah buat senaman taichi walaupun badan dah macam bola bowling.hhee..main2 je..maaf ada yg terasa..

TETAPI,uiks ?? ade tapi2 lak ?? Apa yg aku alami ni agak memelikkan,menakutkan,menjelikkan,malah menggelikan...fuh..ape tu ??

Yela..kalau setakat yg baca tu orang malaysia atau indon atau england ke,aku faham la kan...x kesah..maybe diorang ade google translator biarpun hasil dari Google Translator tu mampu membuatkan aku gelak pecah perut 45 hari 46 malam akibat teruknya entry aku bila ditranslatekan ke bahasa Inggeris..haha..

Ape x nye,cube korang tengok ni ...


ini !

dan ini !!



Fuh...mengerikan..diorang ni tengah rancang rompakan bersenjata ke kat blog aku ni..hehe..sampai serata dunia uh..Nak kata diorang faham bhasa mlayu,malah bahasa sms aku ni,mustahil la plak..sampai tiap2 hari macam ni..arh..biarkan lah..haha..asalkan ade orang baca kan..

So,sape yg jadi macam ni,berbanggalah anda sbb blog anda ada ciri2 1Dunia..bukan 1Malaysia ye...haha

wasalam

14 comments:

CIK GADIS said...

ngeh!1dunia xleyh blah..

p/s :makk aii aktif bebenor hg updte entry..bguih2!ciri2 blogger brjya. =)

Fadah said...

mereka guna goole translatelah tuuu...

Cik Ladies said...

ape?? alaa.. line lambat..komen je la dulu? XD

mOoN said...

semangat me baca tadi...hehehe...selalu juga pasan benda ni..hakhak...rompakan bersenjata?

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

@CG-hoh....disebabkan aku anti 1Malaysia,so aku buat blog 1Dunia..haha..

@fadah-alah..google translator pun bukan betul sgt..try translate saye punye entry tengok...sure x larat gelak..haha

@CL-huh..CL selalu macam ni..x baca pun..

@moon-a'ah..rompakan..hehe

hafiz hafizol said...

waahh.. habatnya... 1dunia tengok blog hang.. jeles giler nie.. 2 ke yg dinamakan stalker?? lalalala

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

haha..saja ja buh tajuk tu..

ApiH said...

mmg hebat la blog dia... kagum...

Hafiy Johari said...

haha.. 1Dunia..
depa baca camna laa.. hebat la mereka..

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

xdak apa sgt eh..besa ja

►AdamXis◄ said...

assalam...hahaha...habis laa farhan lepas nie kena bom dengan penjenayah antarabangsa...hak3...

Ifti Larina said...

HAHA leklek. barangkali dorang silap masok. selalu jadi cmtu kan, lepas tu dorang curious tgk bahasa apa peliks sgt nie so dorang lepas la lelame skit

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

@ifti-masalahnya tiap2 hari macam tu..xkan tiap2 hari silap masuk..haha

!! Kodet !! said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !