Saturday, April 23, 2011

PAAN MINTAK MAAF WEI !! BIAR BETOL ??


Assalamualaikum...aik ?? Nape semua macam terkejut je neh ??

Hehe..kepada yg kenal aku,sure korang terkejut baca tajuk entry kat atas tu kan ?? Hehe..aku tawu korang heart attact jap tadi,yela,aku ni mana penah nak minta maaf kat orang..kan3 ???

Angguk.Bagus...ya..aku mmg seorang yg cukup susah nak minta maaf..kpd yg dah lama kenal aku,mungkin dah masak dgn perangai aku..tapi kepada yg baru sebulan dua kenal aku macam kawan2 kat BCR atau kawan2 di KBU atau di mana2 jua anda berada(sekali macam iklan da..),tentu korang menyampah sket ngan perangai aku ni kan ??

Ya..aku mmg seorang yg EGO tinggi..buat ape nak sembunyi2 ?? Aku mengaku siap2 ... Ya..inilah sikap aku yg cukup susah aku nak tangani malah ckup susah nak diterima oleh sesiapapun,terutama kpd yg ego tinggi jugak..kan ?

Yelah..sape suke..bile cakap asyik dia je nak menang,xnak mengalah langsung.pastu asyik nak tunjuk pandai je,ape org cakap sume x betul,sume salah.asyik dia je betul..pastu asyik nak remehkan orang lain,nak up diri sendiri..

Dahla ego tinggi,panas baran lak tu..cakap silap sket je,nak tacing2,nak baran2..seolah2 dia tu buat salah besar sgt dengan ko.padahal ko kalau sekali keluar mulut,habis sume kene perli rapat..org perli ko sekali,nak tacing lak..macam budak kecik..

Dahla panas baran,kuat merajuk lak..alahai..macam pompuan pun ade..pompuan pun x kuar merajuk macam ko ni..kene kata sket,nak tacing,xnak kawan la..siap remove dari fb lagi..amboi..marah sungguh tuan tanah ni ye..

Ya...3 sikap inilah yg cukup susah aku nak handle,dan cukup dibenci oleh kengkawan..X payah cakap,aku dapat rasakan setiap kali berbual dengan kawan2,aku dapat rasa,diorang benci sikap2 aku neh..kalau diorang bincang topik ape sket,mule la aku nak mencelah,nak tunjuk pandai,aku tau sikap aku tu..tapi aku mmg macam tu dari dulu..macam kawan aku sky,dia pun macam aku,kami maybe,aku cakap maybe,dikurniakan kebolehan sket,tapi juga dibekalkan dgn sikap nak bagitau sume yg kami tawu,hasilnya,ramai yg x suka..Aku redha kalau jadi macam ni..insyaAllah aku akan cuba ubah..

Maka,dengan ini,saya,MOHAMAD FARHAN BIN SHAMSURI,Penulis TintaPenaku.com,ingin meminta maaf kepada semua kawan2 dan sahabat2,kawan2 blogger,andai ada perbuatan saya yang korang benci,terasa,menyampah,kecik hati,dan semua yg sama waktu dengannya,ekpecially kepada -

Cik Gadis(CG) - kerana asyik ngata kat ko je..hehe..asyik perli header ko..aku melawak je weh..n sebab remove ko dari fb time aku tertacing lebeyh2 dulu..n asyik 'bertegang jari' dengan ko time chat kat BCR..

Cik Ladies(CL) - an minta maaf sbb selalu tacing2,cl nak melawak sket pun an dah tacing cepat,pastu asyik marah CL je,eply msej pendek2,lambat2,n sebab buat header yg x cantik dulu kat CL,sampai CL xnak guna kat blog CL :(

ct-an minta maaf sbb selalu masuk BCR buat muka baby dulu,x bagi salam pun..lepas ct nampak an n bagi salam,baru an nak bagi salam..n minta maaf kalau ade ape yg an cakap bagi ct kecik aty..an xde niat..

budak^kedah-maaf sbb x topup lagi rm3 sbb ko teka lagu dengan betul hari tu ^_^ insyaAllah lepas ni aku topup..

CAZ-sebab selalu kene bunuh ngan aku kat BCR

cikpayung-sebab x mampu tlg CP dengan baik time CP minta tlg dulu

Ainina Jelani-sbb buat header yg x ngam ngan blog ko..akhirnya header aku direject,macam aku buat kat CL dulu jugak,,aku mmg x pandai buat header untuk orang.. :'( n sebab marah ko banyak time kat BCR semalam..aku kan tengah meroyan ngan CG jap ;p

sky-sebab asyik kata ko jambu..hahahaha...jap2..gelak jap walaupun tengah feeling..n lepas baca entry ko semalam,baru aku sedar yg kita mmg sama nasib,n sama segala2nya..

SyedGraphix-err..yg ni kene minta maaf jugak ke ?? x payah kot..hehe..xde2..ok,aku minta maaf juga kat ko syed,selalu cakap ko jambu,*even ko mmg jambu XD*,n semalam gaduh dgn ko nak tengok entry sapa paling panjang sampai lebih2,last2 entry ko lak aku tercopy masuk Chatting Carpet(mmg orang panggil chatting carpet ea ?)..

Jejaka Terhangat-boss,aku pun nak minta maaf sbb selalu buat onar kat BCR,hehe,dah 2 kali aku bergaduh kat BCR,n selalu spam icon,maap ye.n selalu je selisih pendapat dgn ko kat BCR..heeh..maap ye..

AdamXis-err..aku ade wat salah kat adamxis ke ?? ntahla..tapi kalau ade,aku minta maaf jugak lah ye..n thanks a lot sbb tlg ajar aku pasang twitter status kat header tu..

kak MO-sebab selalu perli2 kak Mo,hehe..yela..nak manje2 dgn kak..wakakka..xdelah..maaf sbb tulis entry gune bahasa kasar2,hehe..n entry an pagi semalam bukan sbb nak perli kak,saje je tulis,n thanks sbb selalu masuk blog an n drop komen,

cik GKSB-admin KBU yg comey lottey,erk,adus..kan dah kene penampo..hehe..cik gk,an nak minta maaf gak,kot2 la ada wat salah kan,n sory la x bagi CIk GK menang bowling time gathering hari tue :D lain masa saya bagi cik GK menang noh ? senyum mau maneh :D

kak haiqan namhto/naqiah othman-hehe..sory sbb selalu perli kak..dari gathering dulu lagi..hehe..saja ja..nak melwak..baru kenai..xtau nak kata apa..leh perli je la/.wakakakka...n thanks sbb selalu usha2 blog an..

sufferzine-thanks sbb ..... sbb ape ea...sebab selalu datang senam2 kat BCR :D mengindahkan suasana..hehe..sori kalau ada wat salah apape..

elyna-er..an ade wat salah kat elyna kan??? hehehe..kalau ada,minta maaf noh..

siti safiyyah-hehe..sama2 banyak buat salah kot ??? hehe..apepun mahap la noh,kalau aku ada cakap ape yg bagi ko kecik aty,n ape2 je la yg aku buat salah..

gadis misteri-hurm..far ade wat salah x ? maybe ade la..x eply chat kat ym,lambat eply msg,jarang msg gadis ke..sory eh..kadang2 tu xperasan,kadang2 tu bizi.. keje elok2 tau ?

kyo-maaf jugak lau ade wat salah ye..

mr.kerro-jugak sebab selalu bunuh ko dalam BCR..wakaka..banyak lagi aku nak belajar dari ko ttg dunia IT neh..nanti ko ajar ea..

dan kepada sapa2 lagi yg aku terlupa nak sebut,harap x kecik aty noh..aku minta maaf kepada semua..insyaAllah aku akan sikit2 ubah sikap aku nih..pasal ego tu..aku warning siap2,EGO aku tersangat tinggi..so nak ubah tu,takes time jugak la..harap semua bersabaq noh..

Sekian..Assalamualaikum..


40 comments:

elyna said...

teruk jugak perangai si paan nih .. reject calon adik ipar akakaka :p

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

hahaha..calon la sgt..reject2 XD

noonaQQ said...

alololo,cian je dgr dia mintak maap..hehehe

noona x rse dorg amik ati kt paan tu,dorg tau jgk paan gurau2 je kt dorg..

kate org la kn,"lagi rapat kite dgn org tu,lagi kite mudah terasa"

means that,paan ni kire rapat la dgn dorg. ye tak? hihihi

darxniq said...

name aku xder ker??ahhahahha

SyedGraphiX said...

HAHAHA....ehh ehh, aku x jambu lah! grrr..hadoi. tapi aku punya entry lagi panjang kann?? ko tacing dgn aku, aku sekeh kpale ko. hahahahaha

fRaMe+LenSeS said...

Amin2.. niat kemudian usaha, insyALLAH ada la hasil tu nanti. :D nadh doakan.

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

noonaQQ-mmg diorang rapat ngan an..hehe..

darknix-sbb ko x bagi aku letak banner,so aku x letak ko..hahaha..

syed-ape sekeh2? meh aku sekeh ko dulu..haha..jambuuuu

misznanarizal said...

alhamdulillah =)

kyo_9 said...

ape keheeyyyyy nih jang?

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

kyo-xde pape..saja buang tabiat :D

miss ct said...

Assalamualaikum paan...
sorry gak paan..ct xde pun terasa ati dgn paan..dgn org lain adalah... :erk :larikkkkkkkkk

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

wslm ct..hahaha..sape orang lain tu ?? :moto kejo dia...

ainina jelani said...

hahahha. yg penting ubah perangai tu. nanti org jadi benci kat kite. aku tak kesah pun lah pasal smlm tu, aku tau kome tgh meroyan. And pasal header tu, tq tlg buatkan. aku simpan je header tu, mana tau, aku nak tuko theme baru ke kan ? :p

thx a lot sebab banyak membantu aku :)

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

nina-haha..malas la nak ubah..x ubah leh x ?? wakakakaka..lariikkkkkkkkkkkkk

►AdamXis◄ said...

assalam...takpe2...dimaafkan.len kali jgn buat lagi....hohoho.hepi blogging...

p/s:Bakor jer CG tuu...

cik payung umbrella said...

salam paan... mmg besar kesalahan paan ngan cpp.cp mmg tk dpt maafkan.cp akn pendam smpai bila2..

haha amacam cuak tk?? tu la sesuka ati buat org cuak kan?

sama2 la kite brmaafan walau pun tdk di musim raya k.. cp juga mtk maaf pd paan n semua2 kat bcr ye.. i love u all..

Cik Ladies said...

err.. tak mo maafkan..
wakaka.. kejam dak? kalau maaf nnti buat balek macam ne? kena marah2 lagi :majuk

ngeh3! tapi terbaik entry niey :bagus
:lari ke taman..

CIK GADIS said...

ngeh2!paan minta maap?? * pengsan 5jam*..ngeh2!xdanya aku nk tacing sal header tuh,sja usik ko..best nyakat ko,part plg best bla ko tacing..bhahaa!xpa beb,ubah prangai ko slow2..mna ada org yg perfect kan kt dunia neyh..buat tacing lg,xmo lyn ko dh.. :rokok


p/s : ko typo kt peranggan 6,baris ke 2..kuar,ptotnya kuat.ngeh3! :yes

p/s/s : adam dri smlm buli aku,dh dlete CG dri kwn.. :majuk

Cik Ladies said...

Kenapa da tak jadik pop-up window utk kotak komen niey.. kalau loading cepat macam kilat tak pe gak :erk

p/s: wakakaka..kena tegur typo dengan CG.. ape daa,, kat entry pun ada typo.. masa taip entry sila amalkan "No For Typo" =P

CIK GADIS said...

bahhaha!tau xpa..gna pop-up window lg oke beb.dh la tenet kt umh aku mencipan kan.

p/s : CL tu la kan,smlm kemain kta aku typo..neyh dya pon typo..type dlm gelap gamaknya..keh2!

Cik Ladies said...

tau tak pe.. ketua meroyan+ketua typo dimenangi oleh Mohammad Farhan bin Shamsuri..cepat la naik pentas.terhegeh2 lagi tu :ape

hoho.. kiter meroyan komen kat entry paan niey nak tak CG? :hoho

CIK GADIS said...

bahhahaah!ceptlah naek paan..xkn kena pggl nma mnja ko kot bru nak anek..oke pggl gk..*** cepat naek pentas.. :larikkk

p/s : tau xpa CL..xpa dya kn dh xmo marah2 n tacing..bleyh la meroyan kita kt sni..ngeh3! :nono

Cik Ladies said...

moh la.. tapi tak best woo sbb tak pop-up kotak komen niey. msti time paan masuk blog dia ni..dia terkejut entry niey da lebih 20 orang komen.. biar dia heart attact.. padahal kiter yang komen.. takpe2..kite tolong dia ja :mujuk

CIK GADIS said...

bahhaha!tau xpa..tgok paan ,baek kan ktorang tlong ko..ngeh2!ko ckp smlm xpnah dpt komen kt entry smpe 30,neyh ktorang tolong ko.. :well

p/s ; wei CL,aku typo kt naek tuh,jd anek..aiseyh buat malu kaum ai jak..sob3!

Cik Ladies said...

wakakakaka! yela.. hang kan queen of typo paan. haa.. ape lagi.. gi la naik pentas bersama2 paan nuh :ape jgn terhegeh2 jalan.. sama je macam king nak jalan lemah gemalai.. haish =='' haha!

p/s : paan.tolong buat pop-up window weyh. ngahaha XD

CIK GADIS said...

bahhaha!jipadan mu CL..xpa ko kutuk aku ek..neyh nak majuk..aku dh naek tron pntas pon..paan neyh terhegeh2 lagi :geram :nah

p/s : ya paan..sila lah buat pop-up window..ini arahan..bhahahaha! :hoho

Cik Ladies said...

penat da komen kat kotak komen yang load macam kilat niey CG.. penat2 ==''

CIK GADIS said...

bahaha!tau xpa..penat aku kena refresh blog paan neyh tyap kali nk komen blek.. :kecewa :lari

Cik Ladies said...

haaa..yela2.. cepat buat komen penutupan ..ngahah. penat da refresh niey.. hakhak..

p/s : sebelum tu paan.. mitak maap la yer.. dah meroyan kat sini.. kami guro2 je :mujuk oke nak larik jejauh :lari

CIK GADIS said...

bahhahaz!oke2!kra aku yg penutup kan..ngeh2!bngga sket..nk ckap apa ek?er er..xtau nk ckp apa lak :malu oh ya!CL typo..mitak,ptotnya mintak :idea

p/s : sorie beb tetiba meroyan kt sni lak..sja nak sakat ko sket.ngeh2!kita guro2 ja ngn ko,jgn tacing ek.. :larikkkkkkkkkkkkk :moto

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

THANKS ADAMXIS :D akan kubunuh dia :D

[kurakura] said...

takde org ingat kat aku . :(

Cik Ladies said...

ppenat dowh meroyan.. paan tak cakap satu pun =(
ngadu kat CG :majuk

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...
This comment has been removed by the author.
Siti Safiyyah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
naqiah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
=o) said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...
This comment has been removed by the author.
Muslimah Optimis said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Acai Budak Tepeng said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !