Thursday, April 7, 2011

Kenapa Entry ni Awal Sangat ??


assalamualaikum semua...wuarghhh..ngantuknya...

Mesti korang pelik nape entry aku awal kan ?? selalunya kul 1500 ke atas baru ada entry,(dah ko bangun pun paling awal pukul 1 tgahari),ni pukul 10 dah ade entry..haha..sume ni adik aku punye pasal...

Malam tadi aku n adik adku yg form1 tu p tidoq umah nenek aku,amik turn jaga nenek la,macam biasa...So tido sana la..

N pagi tadi dia dah kejut,awal2 lagi,suruh bangun sbb nak balik dah..padahal baru kul 9.30 pagi...aiya...kacau tol la..org sedap2 tido,nak kene bangun bawak moto dah..

Dia nak balik awal sbb kul 12 dia kene g sekolah.xkan nak g sekolah pakai baju tido kan ?? haha..so aku pun bawak la jugak moto tu..

Sesampainya umah,aku x tido lagi,aku buka lappy terus..ha..bagus x aku ni ?? Ape ? bagus ?? mekasih ye...

So jom sambung tido..zzzzzzzzz..

wasalam..

8 comments:

Siti Safiyyah said...

hampeh.. dah bangun pon leh tido balik? grr!


psstt : Tips SS : Rajinlah Komen

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

hahahahhaa

nur aisya humaira said...

ann,cite tak abis ni..keh2

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

HAHA..X ABISH LA SBB AN G TIDO DAH..

Nur Qaseh said...

la dh bgun p sambung cita..
NuR Qaseh | Zulma Izati

CIK GADIS said...

ngeh!dh bngon tido blek..bg mkn selipar bru ko tau..kehkeh!

p/s : xda idea buat entry,so hobi aku komen blog org ja la =((

mOoN said...

hahaha...boleh tido balik...?

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

hahahha..ngantuk gila weh..

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !