Friday, April 15, 2011

Aku Kembali Bernafas !! Patah Tumbuh Hilang Berganti !!



assalamualaikum..

sroottt2...srooott2... uik ?? bunyi apa tu ??

Hahaha..wakaka..ni la bunyi aku kembali bernafas..sori la bunyi pelik sket,,selsema beb..hehe..alhamdulillah..setelah hampir 3 hari internet rumah aku jamn akibat x bayar bil(wakakaka..),akhirnya setelah membuat pembayaran semalam n hari ni bergayut ngan telefonis wimax tu,akhirnya akaun wimax aku disambung semula..dan aku kembali bernafas..wakaka..pergh..seksa gila aku guna berukband selama 3 hari ni..tu pun xleh nak masuk blog..sbb lembab tahap semut merah..heeee..

Jap2,ada satu lagi yg membuatkan aku kembali bernafas,walaupun x sesegar dulu ..... jeng..jeng..jeng !!!!

Masihkah kau ingat peristiwa ada Hamba Allah yg baik hati yg mencuri handset 5800 aku dengan penuh riak dan ujubnya ?? Masihkah kau ingat ?? Kalau x ingat sila rujuk entry ni >>>


Ok..dah baca ?? so korang tau la kan handset kesayangan aku tu dah kena curi kan ?? Namun aku dah punya pengganti walaupun x sehebat handset lama..berbekalkan duit yg ada la dua tiga keping,aku mendapatkan makhluk ini pulak dari kawan aku yg mmg nak jual nset lama dia..dan aku dah renuvate handset tu menggunakan kepakaran yg ada menjadi seperti handset lama...

Tarrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!


Ini Handset Nokia 5800 XM aku yg telah dicuri ..



Dan ini pula handset yg aku beli kat kawan aku yg telah dimodify luar dan dalam..


Hahaha...nampak x apa yg sama antara kedua2 handset ?? Ape ?? Nampak ?? syssshhhhh..jangan gtau orang lain walaupun memang ketara persamaan diorang..haha..

So sekarang aku dalam mood yg sgt happy..n rindu sgt2 kat geng BCR n KBU..ntah2 diorang lupekan aku dah kan..mane la tawu..sape la aku nie nak diingatkan..huk3x..wei2,dah2,toksah duk tacing kat sini..hehe..

OK geng..nak p melwat benda lain plak..besa la..orang bizi..ok suma..gua chow dulu..

Wasalam..

14 comments:

Pakcu said...

igt laaaaaaaa

Flow Cahaya Jannah said...

x penah lupa eh kat paan...weeeee XDD

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

pakcu-hehe..thanks..

FCJ-thanks :terharu

CIK GADIS said...

igtkn dh mrajuk ngn dunia blog..ngeh2!aku tau xpa yg ketara kt tepon tuh,BEN10..bhahaha! :yes

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

haha..shadap u..aku minat hijau la..

l° ~❤Misz Nadea❤~°l said...

ijoooooooooooooooooooooooo

mr doct. said...

Salam... nak request leh x tolong wat entry psal camna nak wat bar kat blog cam abg buat???ala... yang tulis facebook, twitter, geng blogger, formspring tu la... please...

izzati wanie said...

aduh..BS RINDU an tau!!
Congrats dh ade henset bru..walau x sehebat dlu...
selamat bernafas dan terus bernafas ye an..^_^

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

doct-err..abang ?? terr...yela2..insyaAllah ye adik :D

BS-erk ? rindu ?? :malu

AISHA INANI said...

cecehhhh!
mnegada nyerrr!

cun kot fon ko! jeles, jeles!

aku pakai nset epic jek! muahahaha.

SyedGraphiX said...

HAHAHAA. casing dia je sama XD

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

AI-huhu..jgn jelos neh..haha...nset ai dah modify sendiri..

syed-mmg la casing..tapi lebih tepat lagi kaler dia yg sama..hehe

aku... said...

as salam...wah cantik blog kamu..suke2.ijau yg tenang ^^. nt fri2 drop by site sy pulak oke =)

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

@aku-wassalam...mekasih banyak2..pengsan jap 2 minit..hehe..insyaAllah.. :D

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !