Thursday, March 31, 2011

Contest kM : Header Simple Tapi Menarik



assalam...saje2 malas nak tido awal2 (4.16 pagi awal ke ??),so aku jalan2 g blog orang..alih2 aku check shoutbox aku ade org tag masuk contest lak..masuk je la kan..bukan rugi pape..so aku join contest berkenaan Header Simple Tapi Menarik anjuran kilauanmarjan ni..excelli aku x kenal pun beliau hatta orang yg tag aku..kuikuikui...tapi apepun,layan je lah..haha..ok ni header aku yg x cantik langsung..



so aku nak tag 5 orang untuk join contest ni iaitu :


ok that's all..wasalam



3 comments:

MiSs YuU said...

wahh.. yuu di tag la.. hehe

Siti Safiyyah said...

header aku termasuk dalam pilihan hati ko ke paan? ngehngeh..tenkiuu atas tag ni..insya-allah aku buat (lau sempat T___T)

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

hehehehe

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !