Wednesday, March 16, 2011

Bile Graphic Designer Amatur Mula Bosan

assalamualaikum..

haha..adeh..tengah gelak ni..haha...putus urat pancreas aku ni..haha..

kenapa farhan ni ?? giler ke ?? haha...

bukan2...petang tadi,aku bosan yg teramat..adik aku yg laki n gurl kuar ngan kawan2..tinggal la aku dgn adik yg kecik2..so..mule la aku nak buat keje giler..

dah lame men ngan Adobe Photoship..tapi x penah buat superimpose lagi...so tadi ni saje la test...haha...aku cari la scene or watak yg best untuk aku imposekan muke x nsem aku ni..maka aku terjumpa gambar ini..hahaha..


Sekali Ip Man da... =_=''


Ni Pak cik mane tah aku jumpe..haha..bedal je..

maka setelah designer amatur ni berhempas pulas dgn otak yg tengah gelong,maka terhasillah karya agung ini..hahaha...sape gelak aku rebus otak sekor2..haha..


sekali jadi Paan Man da..haha


kesian la brader ni..haha..

maka aku xmau komen banyak2....komen la sendiri..haha..

credit to sifu aku : SyedGraphix

hahaha..miahahaha..huhuhu..hihihii...

wasalam


9 comments:

cik Ladies said...

tak nk tgok.. nk tutp mata.. penat gelak.. kah3!

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

hahahah...dah le tu cl

sharina elisa said...

hahaha .. paan x de kje

kasturi said...

haha..gmbar first x real lgsg..gmbr second smart...hahaha
http://kasturinanwangi.blogspot.com/

gadish misteri said...

adeh. pew nie bro ? kalaw nie la watak utama . sumpah xnak tgk. hahahhaa [xleh henti gelak ] kepala besar . badan kecik .. nice try . uat lebih baik lagi .. :))

Mr.Kerro said...

hahaha...dh boring sgt la tuh..hehe

►AdamXis◄ said...

Assalam...paan photoshop ke photoship?hak3...hahaha, aku pun bosan2 tak ade tenet mula laa buat2 rajin explore software...kalau ade tenet dok chat jer memanjang...hu3

►Kartun - Wall E Draf part-1

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

adam-sokong !! hahaha. :bagus

fyy mokhtar said...

wah~~ boleh tahan :) lalalalallaa

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !