Thursday, March 17, 2011

Skru Badanku Sudah Longgar

(mentang2 suke kaler hijau,skru pun dia nak kaler hijau..hahaha)
assalamualaikum..

aduh...longgar skru2 badan aku sume ni...penat sgt hari nie..penat buat ape cik farhan oi ????? ce citer...ce citer..ha meh ceq nak citer la nie..

Azan Subuh sayup kedengaran mencuri laluan masuk melalui tingkap bilik aku......Oit !! ko buat cerpen ape ni ???

Ea ?? owh..hehe...ok2...main2 je...pagi tadi aku bangun tido(sume org tawu la..sengal)..n seperti yg dirancang semalam dgn kawan aku,kimi,aku menelefon penyambut tetamu Hotel Pj2 Jitra,untuk tempah court badminton..kitorang nak g main pagi ni..kul 9.so aku n adik aku aiman,yg asyik escort aku pergi mane pun,mule la kemas2 barang...nak g main badminton..lame dah x main..hilang habis skill2 aku(ko ade skil ke farhan oi...)..
Kul 8,kimi sampai umah aku n kami g men badminton..adeh..penat la nak main..dah lame tak stroke...bukan stroke yg sakit tu..stroke panaskan badan main la..tapi macam biasa la..menang sume set la,,hehe..aku kesian kat kimi tu..dia esok nak balik UIA dah..dia amek short sem..saje la ajak dia main..kami main dgn adik aku n kawan dia,merangkap junior skolah menengah aku..

Lepas main 2 jam,kami sambung pergi Aneka Jitra Mall plak..haha..buat ape ?? buat ape lagi kalau bukan balun lane bowling plak la..hahaha...tapi aku,kimi n adik aku je main..kawan adik aku dah balik..kami main 2 game lak..haha..main lagi...tangan aku dah macam putus saraf dah..tapi menang dua2 game lagi..haha..adeh2..

Pastu g makan n balik umah..penatnye..pastu kene kemas barang2 lak..petang ni family aku akan ke Penang lak,bercuti...kul 3 ayah aku balik,n kitorang bertolak..kami x stop banyak tempat koz nak save masa...n kul 7,kami sampai...

Lepas solat2 sume,aku n ayah kene kuar lak..g beli makanan...tapi nak beli pun,mak suruh beli McD untuk adik2 sume..McD ni ade kat Bukit Jambul Mall je paling dekat pun..haha..ape lagi.ayah aku ajak main bowling la plak..org kate,rezeki jgn ditolak,bala jgn dicari..hehe..masuk2 mall tu,naik tingkat atas dulu,.main 2 game,..menang dua2 game lagi..hahahaha...ade awek2 kat sebelah..kene la main betul2..haha..xdelah..sume mak2 orang da.. =_=''

Pastu,baru g beli McD..ayah aku nak ayam KFC lak,so dia g beli kat KFC untuk die..aku nak beli bubur ayam kat McD,habis lak..so aku beli nugget je la untuk adik2 kecik..kene g MarryBrown lak..haha..adeh..rekod ni..beli tiga2 jenis makanan..haha..ni dia..sorry gambar agak blur..

ok malam ni nak tidoq awai(uiks cakap kedah lak ??)...jom tido2..salam..

TADA !!!!!! MCD+KFC+MARRYBROWN =_=''

4 comments:

hafiz hafizol said...

berape banyak pastu da... hahaha.. pastu?? pastu?? muahaha

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

=_=''

cik Ladies said...

bhahaha..pastu pastu =P
byk nye jenis mknn..nk mintak tapi msti da licin dak? nk McD =((

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

HEHE...dah licin awal lagi CL oi..

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !