Sunday, February 13, 2011

Anwar Hadi Reply Comment Aku da..

salam korang....

nak tanya,korang kenal Anwar Hadi,yg ade YouTube channel @IniAnwarhadi uh ?? yg femes kat YouTube sebagai Vlogger yg lawak tahap cipan uh ?? ha..lau kenal,nak cite satu mende sket neh..

lepas bangun tido tadi(lepas dah solat subuh la..haha),macam biasa,aku o9...jap je..sbb nak study japgi...aku check la fb n blog aku yg amat aku syg nieh...sekali aku check notification fb,ada menda nieh:



pergh..rasa best semacam la plak..hehe..aku ada tulis satu post pasal dia hari tue n aku dah bagi link uh kat wall post die..aku tau la dia tu org biasa..tapi bagi aku luar biasa la jugak..dia punye speaking hot gile...n lawak nak mampos.

dia dah bace post blog aku uh n dia komen macam nieh...




hahaha..korang rase kan,dia tulis macam tu untuk bagi galakan kat aku untuk pandai speaking ke,or nak perli sbb post aku yg dalam blog uh banyak malah berterabur grammatical mistakes ???? haha..ntahla..kedua2nya mungkin..

apapun,aku terharu sbb dia sudi baca walaupun tga bz dgn nak further study dia uh..insyaAllah aku akan enhance aku punye english tidak kira dalam penulisan atau pun lisan...haha..



p/s : malu gak la sket2..nampak aku tga 'blushing' nieh ?? hehe....

ok geng,gua chow dulu...nak study..wasalam.

8 comments:

SyedGraphiX said...

hahaha.aku nmpak la ko tgh blushingg... aah ekk. ak pun x tau die perli ke ape. hehee

atiqarose said...
This comment has been removed by the author.
Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

syed-ko pun x sure ?? haha..ok la tu
atiqah-yeah i know..btw,he is my fren's brother..n he is from kedah,my hometown..i have watched all his video..n they're great

yayalya said...

waa anwar hadi bls... org glamor tu... hihihi

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

haha...tu la pasal..best gile

atiqarose said...
This comment has been removed by the author.
Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

alah..sape2 komen dia pun dia akan eply kan..rileks la..hehe

Jejaka Terhangat said...

laa..apsal dia tak pernah reply komen aku pon..eh, lupe..aku tak pernah pon komen dia..wakaka..

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !