Wednesday, January 26, 2011

Benci Pompuan Mengada !!

assalamualaikum...

fuh..malam ini berakhir dgn penuh kekecewaan dan amat ketidakpuashatian dalam jiwa aku...

mane x nye,hari ni la last team kami nak training sebelum tournament menjelang malam esok...macam besa la,kalau aku x gerak,ahli len mmg x gerak la,so aku msg diorang malam tadi,ade training kul 11..

sbb hari ni,ada tournament sister,so memandangkan diorang ada 4 group je yg masuk,mesti la habes awal..kul 11,aku dah turun g survey kat AMF hall,tengok ramai lagi sister dalm amf..so aku msg team aku suh g SMAWP2 dulu...leh mein jap..

sekali kat SMAWP2,dah macam La Nina da....angin kuat mampus..so aku jugak la yg kene msg balik team suh g tunggu kat amf je...kitorang tunggu kat amf start kul 11.30..

kami duk tunggu je la kat bilik kecik dalam amf hall tu..sambil sembang2,ada yg duk stroke jap,ade jugak yg duk tengok sister2 tu main...lambat tul diorang ni..sepatutnya dalam kul 12 dah habes..ni dah 12.30 doe..main ape lambat sgt..

tibe2,ada bro committe tu datang..die minta kitorang kuar..sbb sister2 tu mengadu,kate xleh concenctrate sbb kitorang ni laki,duk usha diorang main..team2 aku kuar la..tapi sakit hati jugak la..MENGADA BETUL !!!!!!

habis,yg jadi umpire duk kire markah korang tu,yg duk kat meja committe atas pentas tu,yg duk mundar mandir dalam amf tu,bukan LELAKI ke ????!!!! ha ???!! atau korang dah anggap diorang tu macam pompuan ??? atau dah jadi muhrim korang ???? cukup sakit hati aku..bukan kitorang kebuloq sangat nak tengok korang men..aku duk tunggu bila korang nak habes men je..

dah dekat nak masuk kul 2 pagi pun belum habes...mmg ape yg korang buat ni x tercapai dek akal manusia sihat la...mane x nye,nak servis pun,kami sempat makan maggi 2 cawan dulu..punye lembab tahap siput..tau la korang tu pompuan..lemah lembut(lemah lembut la sgt),sopan....ape lagi..tapi jgn la sampai nampak macam x makan 2 bulan...cergas la sket..dah name pun bersukan..nak bagi cergas,,,cepat la sket..

yg umpire pun ngok jugak..macam x penah jadi umpire je pun...kalau x pernah jadi,cari org yg pernah jadi..senang...sampai mata genap,mata ganjil pun xtau beza lagi,naya r..huh! pastu ade lak committe laki duk menyelit main jap tengah2 sister yg ramai uh..mmang CAPAP(cari publisiti) r...

mmg panas betul aku malam ni..dah la sume team aku turun malam ni..ingat nak buat intensif sket la..tapi dah jadi macam ni..

so,tepat kul 2 pagi(setelah 2 jam setengah menunggu),kitorang blah meninggalkan geng2 lembab dan mengada tu..

sebab tu aku cakap,kat UIA ni,aku cukup menyampah dgn sister2...mengada2 sngt...rase nak flying kick pun ada...

dah r,cakap banyak pun buang masa ja..bek aku tido..wasalam

3 comments:

Fasha ;DD said...

adeh ! terasa woo !
sister mengada? tak kot, brothers je yg pasan sisters ngorat bro, hahaha,. standard what puan malu ngan laki. tuh baru leh jd calon is3. hohoho.

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

haha...yela tu sis..

Rieyah Jamil said...

normaller tu bro.. tapi tak semua ngengada cam gitu.. tu kasi hentakan lutut ke lutut je. walaupun saye ni pun sis, same je kena gak ngan orang2 cenggini. terus teringat mase taaruf week kat main camp dulu.. hum~ ok cukup.. kbai

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !