Tuesday, October 26, 2010

SoMeTHiNg wRoNg WiTh Me !!!!

assalamualaikum...

dah dua malam aku kat kampus ni..tapi..aku rasa macam pelik je..macam ade benda yg kawal fikiran aku...mmg la best dapat bersama dgn kawan2 aku balik,tapi...hurm..ntahlah...aku jadi macam dulu...asyik rasa nak marah je..padahal bukan ada benda pa pun yg x kena..

aku rasa macam aku ada lupa something...tapi..bila check2 balik,sume aku bawak dah...termasuk laptop (mana leh lupa bawak)....tapi,hati ni x tenteram...

ditambah plak dgn kelembapan pihak pengurusan UIA nak sediakan jadual untuk kami...penat2 pagi tadi aku p berasak2 dgn budak lain nak salin jadual kat board,bila dah dapat,check2,sume ada clash.....jadual jenis ape nih...mmg aku cukup geram time tu..sebab sem 1 aku dah kene dah...3 kali tukar kelas kot..dah tebal muka aku ni,masuk kelas org,buat muke bodo,pastu kuar...sume sbb kegagalan pihak UIA nak susun jadual yg fixed n tepat...

bukan xde software nak susun jadual ni,ade,aku pernah tengok..tapi tu la...malas aku nak cakap ape2...mmg la susah nak buat kerja2 macam ni,tapi kalau dah xmampu buat,stop je,,bagi org lain yg lebih cekap buat kerja yg buat...kami dah missed 2 hari dah study day...

ntahla...aku mmg tga x betul sekarang ni...aku hargai sape2 yg nak bagi nasihat untuk g amik wudhuk,solat taubat,baca Al-Quran,n sume tu..jujur aku cakap,aku dah buat sume tu...sekarang ni aku nak cari apa punca aku jadi macam ni..

sbulan kat umah,aku ok la jugak...datang2 sini,terus jadi pelik...

hurm..rasa macam nak jerit kuat2 je..

wasalam.. (u_u)

4 comments:

nurainamir said...

Ingatlah, hanya dengan mengingat Allah hati menjadi tenteram” (QS ar-Ra’du:28) course pe ek???

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

course engineering...thanks a lot...

Fatimah Zakaria said...

hahaha!! ak pon sama weh..
jadual ak esk br kuar
rilex2

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

tu la..kuar esok amendenye..aku dengar minggu depan baru belajr dow...tambah aku lak,sem lepas 6 2..sem ni adaprob sikit diorang nak susun jadual..haha..jenuh la macam ni

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !