Wednesday, August 18, 2010

New Record

video

Ha,kalau hampa suma nak tau,aku ni cuberholic...maknanya die-hard fan Rubik's Cube...start belajaq time f5 la....punya la addicted kami masa tu dgn benda alah ni..sampai leh kata semua pelajar ada soghang satu...aku siap bawak masuk exam hall lagi time trial spm...hehe..pastu lawan buat record la..ni rekod terbaru aku time duk mengelamun lepas study..leh la 29 saat..x sangka lak leh ptong rekod lama dulu..31 saat...Alhamdulillah..ni pun kadang2 ja aku main la,,bz dgn assignment la,tutorial la,kuiz la..leh main time leisure time ja...hehe..keyh..sapa2 nak belajar,gtau je..aku ajarkan..wslm

1 comments:

c-tea said...

wow..lajunye..nak blaja pun macam takut je.,.

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !