Sunday, August 22, 2010

Alhamdulillah...doaku diterima..Tapi...

assalamualaikum...

banyak sungguh post aku hari ni..
xpelah..dah nama pun blog aku..haha..

alhamdulillah..doaku diterima..selepas dia berfikir2 masak2 dia menarik balik kata2 nya tadi...lega aku mendengarnya...tapi...aku xnak perkara yg sama berulang lagi...selepas berfikir2,aku membuat kesimpulan yg MLife ni yg menjadi punca..

so,dgn hati yg berat aku terpaksa memberi pilihan yg sukar kepadanya..iaitu..close account mlife dia..aku pun ingin menutup akaun mlife aku...sebab dalam mlife la semua perkara ni berlaku

walaupun agak sukar,tapi dia akur juga (faham2 la kenapa..hehe)...tapi..ada sedikit masalah teknikal yg membuatkan dia x dapat delete akaun dia..aku pun faham masalah ni..so,x dapat la nak delete..

aku n dia terpaksa mencari cara lain supaya dia leh jugak online mlife,tapi aku x marah..so,macam2 la cadangan yg keluar..dia hanya mengikut...aku rasa bersalah kerana agak mengongkong hidup dia..tapi..ini demi kebaikan kami bersama...aku pun sanggup kalau dia nak bagi syarat yg sama kat aku...

so,leh kata kami dah berbaik la...aku punye kepale dh sakit sgt2,n demam aku dah sampai 42 darjah celcius..so,aku minta izin dia nak rehat jap...penat sgt2...insyaAllah malam ni aku nak kol dia untuk finalize masalah ni...thanks atas doa kalian...

wasalam..

1 comments:

W3 ToGetHer said...

blajar rajin2 na...jadi yg terbaik...blajaq itu yg utama...

Post a Comment

Komen yang best akan dihantar ke Akhbar Harakah! hahahahha !